Reserveren Logeerboot Visithor Rotterdam


Voor informatie en om te reserveren 

E-mail: info@logeerboot.nl
Telefoon: + 31 (0)6 209 41 307


Wat zijn de prijzen?

  • € 175,-  per nacht
  • voor een verblijf van 1 nacht rekenen wij een toeslag van €35,-

Optioneel:

  • Scheepsontbijt per dag te boeken € 15,-  per persoon

* speciale feestdagen/evenementen, prijs op aanvraag


Ontbijt

Aan boord van Logeerboot Visithor kun je ontbijten in je cosy kamer of op het dek in de zon. Wij verwennen je graag dus laat vooral weten of je speciale wensen hebt. Wil je liever Rotterdam in de ochtend culinair ontdekken, dan hebben wij wel wat leuke adresjes.


Het schip

Logeren op de Visithor is een bijzondere Rotterdamse en scheepse belevenis. Het bed is comfortabel en u ervaart de unieke sfeer van de captains cabin terwijl de Visithor zich langzaam beweegt in het ritme van eb en vloed. U slaapt heerlijk, onder de zeespiegel, maar warm en knus.


Ligplaats

De Logeerboot ligt centraal in het centrum van Rotterdam, in de Wijnhaven -tegenover nr. 107.

De ingang is bereikbaar via de blauw/gele steiger van de watertaxi. Logeerboot Visithor heeft een eigen terras voor de gasten.


Vraag naar de beschikbaarheid

Mensen blij maken, daar doen we het voor!

Jan Verweij
Jan Verweij
11/02/2023
Hoewel anders doet vermoeden, is het een heerlijk rustige plek midden in het centrum. Beter geslapen dan thuis in een zeer comfortabel bed. Watertaxi stopt voor de deur. Wat een feest. Ontbijt is met veel aandacht samengesteld en kan in alle rust genuttigd worden. Goede douche. Echt een aanrader.
Rob Herfst
Rob Herfst
29/10/2022
Gave en bijzondere overnachtingslocatie in het centrum van Rotterdam. Ton en Trudy doen we alles aan om het verblijf zo relaxt mogelijk te maken. Absolute aanrader!
Bas Kooijman
Bas Kooijman
19/10/2022
Alles was tot in de puntjes geregeld. Super locatie, schoon, warm welkom en lieve mensen
Caitlin Pot
Caitlin Pot
04/10/2022
Wij hebben echt een geweldig verblijf gehad. Het was perfect - niets meer aan doen. De bubbels, het taartje en het welkom bordje waren een hele leuke persoonlijke touch. Fijn ook dat echt alles aanwezig is in de kamer - kaarsjes, aansteken, handdoeken, boeken, paraplu - echt alles. Het bed slaapt ook heerlijk en is lekker warm. De locatie is natuurlijk geweldig en er is total geen overlast van de stad. Zeeziek zijn we ook niet geweest. Jullie zijn onwijs gastvrij. Alleen maar lof!
ineke de Vries
ineke de Vries
03/10/2022
Genieten, zo op het water, vlakbij de drukte van de stad. Fijn bed, fantastisch ontbijt. Goed verzorgd
Karen Maduschke
Karen Maduschke
12/09/2022
We stayed 2 nights in September in this fabulous, floating accommodation- and it was a delight! Trudy & Ton have attended thoughtfully to every possible little detail. I fell in love as soon as I descended the stairs into the unique captain‘s quarters. The beautiful and comfortable room exceeded all our expectations but then our hosts raised the bar higher, with the personal service. In addition to the snacks and drinks stocked in the room, we were served a delicious breakfast on deck each morning. I am gluten-intolerant and they went to extra efforts to meet my dietary needs, even getting pastries from a special bakery. I could not have been more impressed and pleased with our visit and eagerly look forward to visiting again!
Ingrid Zuurbier-Molder
Ingrid Zuurbier-Molder
25/07/2022
We hebben een heerlijk weekend gehad op de logeerboot. De locatie was perfect, de inrichting prachtig en met een heerlijk bed. Heerlijk buiten op het dek gezeten. We hopen snel weer terug te komen.
Frank Venema
Frank Venema
23/07/2022
Persoonlijke benadering en meest vriendelijk ontvangst. Mooi, sfeervol en Rotterdams. Heerlijk geslapen en uitmuntend ontbijt. Wat wil een mens nog meer?
Annelies Van Keulen
Annelies Van Keulen
13/06/2022
Een ontzettend fijn weekend gehad in Rotterdam op de logeerboot. Wat een unieke plek en wat een ontzettend gastvrije gastheer en gastvrouw. Alles was af van begin tot eind. We hopen hier snel weer eens naar toe te gaan!!
Sanne van Doorn
Sanne van Doorn
02/06/2022
Mega leuke inrichting, lekker bed, oprechte gastvrijheid vanuit Trudy & Ton en perfect gelegen!