De eigenaar

Mijn naam is Eric van Emden, ik ben de eigenaar van de Loftboot Visithor en 2 andere boten, Logeerboot Rotterdam-Kralingen (in Rotterdam Kralingen) en Logeerboot Rothor, in Rotterdam Centrum.

Klassieke boten zijn mijn passie en het renoveren van die mooie schepen is een geweldige job.  Ik woon zelf op een klassiek schip, een Amsterdams IJveer uit 1911. Het voorste deel van deze boot is beschikbaar voor gasten. Check www.logeerboot-Rotterdam.nl.

Ik ben dol op reizen, ervaringen opdoen in andere werelden en culturen. Mijn favoriete plekken zijn havensteden. Je kunt mij altijd vinden in de buurt van het water, of in het water, op een boot!

Ik woon sinds mijn jeugd in Rotterdam. Rotterdam is mijn stad en die ken ik van binnen en van buiten! Deze mooie stad heeft, vooral de laatste jaren enorm veel positieve veranderingen meegemaakt.  Architectuur, restaurants, festivals en concertlocaties. Het is allemaal te vinden in Rotterdam! Ik kan je heel veel vertellen over Rotterdam en alles wat er te genieten valt!

Geniet van je verblijf op mijn boot in het centrum van Rotterdam!