Het schip

Logeerboot Visithor

Momenteel geven we het interieur een nieuwe look. Na de finishing touch plaatsen we de foto’s van het interieur weer op de site.

Op het schip zijn twee comfortabele verblijven, Visithor 1 en Visithor 2, elk met een eigen ingang. Aan de ene zijde is het gastenverblijf Visithor 1, wat met liefde en zorg is ingericht om een speciale bootervaring te kunnen beleven. In de zomer kunt u op uw eigen stukje terras en op het dek heerlijk genieten van het leven op en om het water. In de winter kunt u bij de houtkachel de unieke stoere sfeer van het schip ervaren. Dit gastenverblijf is het hele jaar door te reserveren. Aan de andere zijde wonen de eigenaren Ton en Trudy. Dit deel, Visithor 2,  is op aanvraag een aantal keer per jaar te reserveren.

RESERVEER HIER JOUW BIJZONDERE OVERNACHTING

 

De bewegingen van eb en vloed versterken de sfeer van het leven op een schip.

Gastenverblijf Visithor 1

Deze sfeervolle ruimte is gemeubileerd met een comfortabel tweepersoonsbed en een gezellige zithoek. In dit gastenverblijf is een houtkachel die u zelf kunt stoken maar er is ook CV. Er is een minikoelkast en u kunt een kopje koffie of thee zelf zetten. Wifi is gratis (wifi is op een schip soms iets minder snel) de TV is voorzien van een Chromecast en er is een Sonos speaker aanwezig waarop u uw eigen device kunt aansluiten zodat u zich snel thuis voelt aan boord. Er ligt een map klaar vol informatie om Rotterdam te ontdekken.

MINI BAR, KOFFIE EN THEE
De minikoelkast is gevuld met drankjes, voor elk wat wils. Er is een Nespresso apparaat en een waterkoker zodat u zelf aan boord een lekker kopje koffie of thee kunt maken. 

SLAPEN
In het heerlijke tweepersoonsbed slaapt u onder donzen dekbedden. Uw bed is voor u opgemaakt. Extra beddengoed en dekens zijn aanwezig.

BADKAMER
De badkamer heeft een douche en wastafel, handdoeken liggen voor u klaar. In de badkamer is een föhn aanwezig. Het toilet bevindt zich apart van de badkamer.

Gastenverblijf Visithor 2

Dit comfortabele verblijf is de woning van de eigenaren. De ruimte is compleet ingericht en er is een slaapdeel voor 2 personen en een kleine slaapkamer voor 1 á 2 personen. In de woonruimte van dit appartement is een complete kombuis (keuken), een houtkachel en cv en een gezellige zithoek. Er is gratis WIFI, een TV, en een map vol informatie over Rotterdam. Aan het kookeiland zit een gezellige bar die wordt gebruikt om aan te borrelen en eten en de belevenissen van de dag door te nemen. De eethoek is op hoogte van de waterlijn zodat u aan tafel kunt genieten van het leven op het water. U voelt zich even een echte Rotterdammer. De ervaring van wonen op een stoer schip is uniek.

Tip: op het water is het de gewoonte om naar voorbijgangers/-vaarders te zwaaien.

RESERVEER HIER JOUW BIJZONDERE OVERNACHTING

KEUKEN
De kombuis heeft een zeer compleet ingerichte keuken met een koel/vries kast, een combi stoom oven, een vaatwasser en een inductie kookplaat. Er is een koffiezetapparaat, een waterkoker, een toaster, een voorraad koffie en thee, handdoeken en theedoeken en wat schoonmaakspullen. Omdat dit de woning van de eigenaren is vindt u de voorraad met proviand in de kasten. Als u iets van deze voorraad nodig heeft is dat geen probleem.

SLAPEN
In het aparte slaapgedeelte slaapt u in een heerlijk tweepersoonsbed. U slaapt onder lekkere donzen dekbedden, het bed is voor u opgemaakt. Extra beddengoed en dekens zijn aanwezig. In de kleine hut is een kajuitbed, 190×110 voor 1 á 2 personen.

BADKAMER
De badkamer heeft een douche en wastafel, handdoeken liggen voor u klaar. Het toilet bevindt zich in de badkamer.