Het schip

Logeerboot Visithor

Momenteel geven we het interieur een nieuwe look. Na de finishing touch plaatsen we de foto’s van het interieur weer op de site.

Op de Visithor zijn twee comfortabele verblijven, elk met een eigen ingang. Aan de ene zijde is het gastenverblijf wat met liefde en zorg is ingericht om een speciale bootervaring te kunnen beleven. Dit gastenverblijf is het hele jaar door te reserveren. De gasten hebben een eigen deel van het dakterras tot hun beschikking. Aan de andere zijde wonen de eigenaren Ton en Trudy. Dit deel is op aanvraag een aantal keer per jaar te reserveren.

RESERVEER HIER JOUW BIJZONDERE OVERNACHTING

Gastenverblijf Visithor 1

Sfeervolle ruimte is gemeubileerd met een comfortabel tweepersoonsbed en een bedbank. In dit gastenverblijf is een houtkachel en cv en een gezellige zithoek. Er is een kleine kombuis (mini keuken), gratis WIFI, een TV, en een map vol informatie over Rotterdam. De bewegingen van eb en vloed versterken de sfeer van leven op een boot.

MINI KEUKEN
De kleine kombuis heeft spoelbak, een koelkast, een kookplaat, borden en overig servies. Er is een (filter) koffieapparaat, een waterkoker, een toaster, een voorraad koffie en thee, handdoeken en theedoeken en wat schoonmaakspullen.

SLAPEN
In het heerlijke tweepersoonsbed slaapt u onder donzen dekbedden en er is een eenvoudig om te vormen comfortabele bedbank voor 2 personen. Uw bed is voor u opgemaakt. Extra beddengoed en dekens zijn aanwezig.

BADKAMER
De badkamer heeft een douche en wastafel, handdoeken liggen voor u klaar. Het toilet bevindt zich apart van de badkamer.

Gastenverblijf Visithor 2

Dit comfortabele verblijf is de woning van de eigenaren. De ruimte is compleet ingericht en er is een aparte slaapkamer voor 2 personen en er is een 2 persoons- bedbank in de woonruimte In dit appartement is een complete kombuis (keuken), een houtkachel en cv en een gezellige zithoek. Er is gratis WIFI, een TV, en een map vol informatie over Rotterdam. De gezellige bar wordt gebruikt om aan te borrelen en eten en de belevenissen van de dag door te nemen. U voelt zich even een echte Rotterdammer. De ervaring van wonen op een stoer schip is uniek. Tip: op het water is het de gewoonte om naar voorbijgangers/-vaarders te zwaaien.

RESERVEER HIER JOUW BIJZONDERE OVERNACHTING

KEUKEN
De kombuis heeft een zeer compleet ingerichte keuken met koelkast, oven, vaatwasser en kookplaat. Er is een (filter) koffieapparaat, een waterkoker, een toaster een voorraad koffie en thee, handdoeken en theedoeken en wat schoonmaakspullen. Omdat dit de woning van de eigenaren is vindt u de voorraad met proviand in de kasten. Als u iets van deze voorraad nodig heeft is dat geen probleem.

SLAPEN
In de aparte slaapkamer slaapt u in een heerlijk tweepersoonsbed. In de loungeruimte is de bank snel te veranderen in een comfortabele bedbank voor 2 personen. U slaapt onder lekkere donzen dekbedden, het bed is voor u opgemaakt. Extra beddengoed en dekens zijn aanwezig.

BADKAMER
De badkamer heeft een douche en wastafel, handdoeken liggen voor u klaar. Het toilet bevindt zich in de badkamer.